Mesaj gönder
Haberler
Ev > Haberler > hakkında şirket haberleri Soğuk depolama yerleştirme ve kullanımı için önlemler
Etkinlikler
Bize Ulaşın
86-20-86166280
Şimdi İletişime Geçin

Soğuk depolama yerleştirme ve kullanımı için önlemler

2024-04-30

Son şirket haberleri Soğuk depolama yerleştirme ve kullanımı için önlemler

Soğuk depolama yerleştirme ve kullanımı için önlemler

 

 

1. Soğutma kompresör ünitesi titreşim amortizasyonu ile donatılmamış veya titreşim amortizasyon etkisi zayıf.Birimin genel titreşim azaltma cihazı monte edilmelidir.Eğer titreşim azaltımı standartlaştırılmamışsa veya titreşim azaltma önlemleri bulunmuyorsa, bu, boru hattının çatlamasına, ekipman hasarına neden olan ağır makine titreşimine neden olur.Ve hatta makine odası hasarı..

 

 

2Soğutucu gaz borusunun geri dönüş eğimi yok veya yok. Soğutucu gazı taşımak için boru borusu yataydan yukarıya döndüğünde,Önce aşağıya ve sonra yukarıya asılan küçük bir U şeklinde bir eğime dönüştürülmelidir.. Sadece boru hattı yukarı doğru giderken kalifiye edilebilir. 90 derecelik bir açıyla doğrudan yukarı doğruya döndürülemez. Aksi takdirde, sistemdeki yağ kompresöre iyice geri dönemez.ve soğuk hava fanında büyük miktarda çöküntü birikecek, fan ve tüm sistemin düzgün çalışmasını engeller ve hatta fan ve ünite ekipmanlarına zarar verir.

 

 

3. Soğutucu gaz boru hattı bağlantısı dengesizdir. Birim boru hattı birden fazla kompresör grubuna bağlandığında, geri dönüş yağını her kompresöre eşit bir şekilde dağıtmak için,Ana boru hattı arayüzü, çoklu makine başlarının orta pozisyonunda ayarlanmalıdır., ve sonra birkaç dal boru hattı iki tarafta da ayarlanmalıdır, böylece geri dönüş yağı birden fazla kompresör dal boru hattına eşitçe akar.Dönüş yağı hacmini düzenlemek için her dal borusuna valfler monte edilmelidir.

 

 

4Boru hattı yalıtımlı değildir. yalıtım malzemesi yoksa, soğuk boru hattı ortam sıcaklığında donur, bu da soğutma etkisini etkiler, birim yükünü arttırır,ve sonra ünitenin aşırı yoğunlukta çalışmasına neden olur., ünitenin kullanım ömrünü azaltır.

 

 

5Düzenli olarak çeşitli teknik göstergeleri kontrol edin ve zamanında ayarlamalar yapın.Zamanında kontrol edilmeli ve ayarlanmalıdır.Sistem otomatik kontrol ve kompresör alarm cihazlarına sahip olmalıdır. Bir sorun olduğunda, bir alarm uyarısı verir veya otomatik olarak kompresörü korumak için kapatır.

 

 

6. Birimin bakımı ve bakımı. Düzenli olarak yağlama yağı ve filtreyi değiştirin. Gerektiğinde soğutucu ekleyin. Kondansör her zaman temizlenmeli ve toz, çamur,veya soğutma etkisini etkileyebilecek uçan enkazlarYağlama yağı, sistemde uzun süre yüksek sıcaklıklarda çalıştıktan sonra performansında değişikliklere maruz kalabilir ve artık gerekli yağlama sağlayamayabilir.Filtreler düzenli olarak değiştirilmelidir..

 

Daha fazla soğutma odası bilgisi için buraya tıklayın:

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-12081516-customized-easy-assemble-cold-storage-room-for-meat-auto-defrost-type.html

hakkında en son şirket haberleri Soğuk depolama yerleştirme ve kullanımı için önlemler  0

 

 

 

 

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Ticari Teşhir Dondurucu Tedarikçi. telif hakkı © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Her hakkı saklıdır.